Perfecte Koffiekwaliteit

Met een koffie-volautomaat van JURA kunt u geheel naar eigen smaak kiezen uit een welhaast onuitputtelijk aantal verse koffiebonen. Door JURA zelf ontwikkelde technologieën halen het beste uit elke melange en branding naar voren.

Dankzij automatische poederdetectie is zelfs het gebruik van een tweede koffiesoort (gemalen) mogelijk. Perfect genot verzekerd.​

Perfecte koffiekwaliteit

CLARIS filterpatronen

Het juiste water is van doorslaggevend belang voor de smaak, want koffie bestaat voor 98% uit water. Naast calcium, mineralen en fluoriden zijn er op veel plaatsen ook sporen van chloor, lood, koper en aluminium in het leidingwater te vinden. Het direct in het waterreservoir geplaatste CLARIS filterpatroon filtert het water bij elke bereiding steeds vers. Schadelijke stoffen en ook kalk worden hierbij volledig geabsorbeerd, terwijl de belangrijke fluoriden behouden blijven. Dankzij optimale waterkwaliteit wordt elke koffiespecialiteit een smaaksensatie.

 

Krachtige meertraps molens

JURA maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige molens die zich onderscheiden door de geringe slijtage en de duurzaamheid. De snijhoeken zijn ideaal afgestemd op de desbetreffende molens en zorgen voor behoedzaam malen waarbij de aromastoffen en de smaak volledig behouden blijven.

Intelligent voorverwarmen

Het rijke bouquet aan aroma’s ontvouwt zich pas bij de optimale bereidingstemperatuur volledig. Tijdens de bereidingspauzes koelt het doorloopsysteem af waardoor er een warmteverlies tussen verwarmingselement en zetgroep optreedt. Daarom treedt het intelligente voorverwarmsysteem in werking dat de verschillende temperatuurschommelingen nauwkeurig compenseert, waardoor extractie altijd bij een optimale bereidingstemperatuur plaatsvindt.

 

I.P.B.A.S.©

Voorafgaand aan het eigenlijke extractieproces wordt de koffiepoeder bevochtigd met heet water. De poriën zwellen op. Het aroma begint tot ontplooiing te komen. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) past de waterhoeveelheid voor het voorwellen aan de geselecteerde poederhoeveelheid aan. Daardoor komt tijdens het eigenlijke bereidingsproces het volledige aroma in het kopje met als bekroning een fluweelzachte crèmelaag.

P.E.P.®

Het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso in snel opeenvolgende intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd.

 

Gepatenteerde technologie voor microschuim

Met de innovatieve pijpjes wordt verrukkelijk melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën bereid. De als accessoire te verkrijgen melkkoelers zorgen voor de optimale melktemperatuur van 4 °C. Trendspecialiteiten met melk kunnen zo zonder moeite in de hoogste koffiebarkwaliteit worden bereid.

JURA Kernwaarden

Jura Koffiemachines

Shop JURA koffiemachines

JURA Accessoires

JURA Accessoires

Shop JURA accessoires

JURA Onderhoudsproducten

JURA Onderhoud

Shop JURA onderhoudsproducten

Service & Onderhoud

Elke JURA heeft een gespecialiseerd JURA Servicepartner nodig om het mechanische binnenwerk in topconditie te houden. Daartoe wordt elke JURA vooraf digitaal ‘uitgelezen’, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele JURA-onderdelen. Vervolgens bepalen we in overleg de werkzaamheden en maken we een prijsopgave. Altijd met inachtneming van de Jura standaard.

Sommige onderhoudsactiviteiten kunt u thuis zelf doen. Voor een eenvoudige reinigings- of ontkalkingsbeurt of het vervangen van een Claris waterfilter hoeft de machine niet binnengebracht te worden. Daarvoor hebben we de juiste onderhoudsmiddelen beschikbaar.

Officieel JURA Premiumdealer

Espresso Company is al bijna 20 jaar officieel JURA Premiumdealer en Geautoriseerd JURA Servicepartner. Dat betekent niet alleen dat we elke JURA kunnen verkopen, maar ook kunnen repareren en onderhouden. Ongeacht type, leeftijd of conditie van de machine.

Een JURA volautomatisch koffiezetapparaat staat garant voor jarenlang perfecte koffie, espresso, ristretto, americano, cappuccino, cortado, latte, latte macchiato en meer.

Als officieel JURA Servicepartner kan Espresso Company ook prima overweg met andere merken koffiemachines. Er is dus voor elk merk koffiemachine een passende oplossing te bedenken.

Breng ze gerust langs. Wij weten er wel raad mee…

Winkelmandje0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen