Intuïtieve bediening

Terwijl in een klassieke koffiebar kunst, fingerspitzengefühl en ervaring van de barista zijn vereist, weet bij de volautomaten van JURA een intelligent elektronisch systeem alle processen van de technisch hoogwaardige componenten te arrangeren tot een symfonie van koffiecultuur.

Het complete palet van koffiespecialiteiten kan gemakkelijk met één druk op de knop of tip met de vinger op het display worden bereid.

Intuitieve bediening

Uitgekiende bedieningsconcepten, talrijke programmeermogelijkheden en RFID- en mobiele app-technologieën zorgen voor een zelfverklarende bediening en doen op elk moment individuele wensen op het vlak van koffiegenot in vervulling gaan. Een met teksten en afbeeldingen ondersteund gebruikersmenu maakt de bediening van de volautomaten gemakkelijk en loodst u met vaste hand door alle onderhoudsprogramma’s.

Intelligent Water System (I.W.S.®)

Volautomaten en filters van de nieuwste generatie communiceren met elkaar. Dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat met elkaar verbonden.

De filter wordt automatisch gedetecteerd; de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden vervolgens automatisch verricht.

Nooit eerder was het gebruik van filters zo eenvoudig en veilig.

J.O.E.®

De JURA Operating Experience (J.O.E.®) brengt alle functies van JURA volautomaten op uw smartphone, uw tablet en zelfs op uw Apple Watch. Geef uw favoriete specialiteiten elke gewenste naam en voorzie ze van een afbeelding naar keuze. Via schuifregelaars past u de instellingen aan uw persoonlijke smaak aan. Filmpjes helpen u op weg als u vragen hebt en met één tip met de vinger bent u bij de JURA klantenservice. Dankzij regelmatige updates hebt u met J.O.E.® steeds de eenvoudigste en modernste volautomaatbediening op zak.

JURA Kernwaarden

Jura Koffiemachines

Shop JURA koffiemachines

JURA Accessoires

JURA Accessoires

Shop JURA accessoires

JURA Onderhoudsproducten

JURA Onderhoud

Shop JURA onderhoudsproducten

Service & Onderhoud

Elke JURA heeft een gespecialiseerd JURA Servicepartner nodig om het mechanische binnenwerk in topconditie te houden. Daartoe wordt elke JURA vooraf digitaal ‘uitgelezen’, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele JURA-onderdelen. Vervolgens bepalen we in overleg de werkzaamheden en maken we een prijsopgave. Altijd met inachtneming van de Jura standaard.

Sommige onderhoudsactiviteiten kunt u thuis zelf doen. Voor een eenvoudige reinigings- of ontkalkingsbeurt of het vervangen van een Claris waterfilter hoeft de machine niet binnengebracht te worden. Daarvoor hebben we de juiste onderhoudsmiddelen beschikbaar.

Officieel JURA Premiumdealer

Espresso Company is al bijna 20 jaar officieel JURA Premiumdealer en Geautoriseerd JURA Servicepartner. Dat betekent niet alleen dat we elke JURA kunnen verkopen, maar ook kunnen repareren en onderhouden. Ongeacht type, leeftijd of conditie van de machine.

Een JURA volautomatisch koffiezetapparaat staat garant voor jarenlang perfecte koffie, espresso, ristretto, americano, cappuccino, cortado, latte, latte macchiato en meer.

Als officieel JURA Servicepartner kan Espresso Company ook prima overweg met andere merken koffiemachines. Er is dus voor elk merk koffiemachine een passende oplossing te bedenken.

Breng ze gerust langs. Wij weten er wel raad mee…

Winkelmandje0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen