Eenvoudig onderhoud

De internationale, onafhankelijke keuringsinstantie TÜV Rheinland heeft JURA het volgens de strengste criteria verstrekte certificaat voor microbiologisch onberispelijke volautomaten toegekend.

Dit bewijst: de exact op de elektronisch bediende programma’s afgestemde originele onderhoudsproducten garanderen TÜV-gecertificeerde hygiëne en reinheid voor elke JURA volautomaat.

Eenvoudig onderhoud

CLARIS maakt ontkalken overbodig

Bij het verwarmen van water zet zich kalk af. De door kalk vernauwde leidingen leiden niet alleen tot langere verwarmingstijden en daarmee tot een hoger stroomverbruik, maar kunnen zelfs een complete uitval van de machine tot gevolg hebben. Kalk is echter niet alleen schadelijk voor uw volautomaat, maar heeft ook een negatieve invloed op het koffiegenot. Ontkalken is dankzij CLARIS geheel overbodig.

Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s

Voor een constant perfect koffieresultaat zijn het dagelijkse onderhoud van het apparaat en een hygiënische omgang met melk, koffie en water van essentieel belang. Elke volautomaat van JURA beschikt over een reeds talloze malen beproefde, onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s verwijderen bij 80 °C op betrouwbare wijze de koffievetten, van de gepatenteerde zetgroep tot en met de koffie-uitloop.

Ook in de omgang met melk is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd. In combinatie met het automatische reinigingsprogramma verwijdert de melksysteemreiniger van JURA melkvetten en eiwitten uiterst effectief. De hierdoor altijd hygiënisch schone leidingen garanderen een luchtig en fluweelzacht melkschuimresultaat met fijne poriën. Melk- en koffieleidingen worden bovendien bij alle uitlopen strikt gescheiden.

 

Vlekkeloze melkhygiëne dankzij melkhouder

Luchtig fijn melkschuim of warme melk voor koffiespecialiteiten lukken perfect als de melk vóór het verwarmen en opschuimen bij een temperatuur van 4 °C vers wordt gehouden. Alle melkhouders van JURA houden de melk constant in het optimale temperatuurbereik. Of ze nu actief worden gekoeld, geïsoleerd of alleen vers worden gehouden en weer in de koelkast worden geplaatst, de optimale temperatuuromstandigheden in de melkhouders van JURA zorgen te allen tijde voor perfecte melkresultaten.

De uitgelezen materialen, de uitgekiende constructie en het fraaie design van de melkhouders van JURA zorgen ervoor dat melk perfect wordt bewaard – ongeacht de melkcapaciteit en de behoefte van de klant. De speciaal voor JURA volautomaten geconstrueerde verbindingen en de intuïtieve onderhouds- en reinigingsprocessen garanderen optimale melkhygiëne tot in het kopje.

JURA Kernwaarden

Jura Koffiemachines

Shop JURA koffiemachines

JURA Accessoires

JURA Accessoires

Shop JURA accessoires

JURA Onderhoudsproducten

JURA Onderhoud

Shop JURA onderhoudsproducten

Service & Onderhoud

Elke JURA heeft een gespecialiseerd JURA Servicepartner nodig om het mechanische binnenwerk in topconditie te houden. Daartoe wordt elke JURA vooraf digitaal ‘uitgelezen’, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele JURA-onderdelen. Vervolgens bepalen we in overleg de werkzaamheden en maken we een prijsopgave. Altijd met inachtneming van de Jura standaard.

Sommige onderhoudsactiviteiten kunt u thuis zelf doen. Voor een eenvoudige reinigings- of ontkalkingsbeurt of het vervangen van een Claris waterfilter hoeft de machine niet binnengebracht te worden. Daarvoor hebben we de juiste onderhoudsmiddelen beschikbaar.

Officieel JURA Premiumdealer

Espresso Company is al bijna 20 jaar officieel JURA Premiumdealer en Geautoriseerd JURA Servicepartner. Dat betekent niet alleen dat we elke JURA kunnen verkopen, maar ook kunnen repareren en onderhouden. Ongeacht type, leeftijd of conditie van de machine.

Een JURA volautomatisch koffiezetapparaat staat garant voor jarenlang perfecte koffie, espresso, ristretto, americano, cappuccino, cortado, latte, latte macchiato en meer.

Als officieel JURA Servicepartner kan Espresso Company ook prima overweg met andere merken koffiemachines. Er is dus voor elk merk koffiemachine een passende oplossing te bedenken.

Breng ze gerust langs. Wij weten er wel raad mee…

Winkelmandje0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen