Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Service & Onderhoud

Een JURA volautomatische koffiezetapparaat staat garant voor jarenlang perfecte koffie, espresso, cappuccino en meer. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen heeft een JURA koffiemachine eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Dit kan gemakkelijk thuis door een reinigings- of ontkalkingsbeurt of het vervangen van een Claris waterfilter als de koffiemachine hier om vraagt. Om ook het mechanische binnenwerk in topconditie te houden heeft een JURA, afhankelijk van het gebruik, ongeveer om de twee à drie jaar een servicebeurt bij een gespecialiseerde JURA servicepartner nodig.

“Koop bij de man die repareren kan.”

Naast dat Espresso-Company officieel JURA servicepartner is, wordt er nauw samengewerkt met diverse partners zoals Saeco, Nivona, Bosch en Siemens. Er is dus voor ieder merk koffiemachine een passende oplossing te vinden, zodat je niet te lang zonder koffie hoeft te zitten!

Kom voor advies langs in de winkel in Annen of bel met 0592 – 30 29 40.

Koffiebonen

Al vanaf het eerste uur werkt Espresso-Company nauw samen met dé koffiebrander van Nederland, Algra Mocca D’or uit Zwolle. Samen hebben we een mooie selectie koffie soorten geselecteerd die uitstekend geschikt zijn voor iedere Jura koffiemachine.

Officieel Jura Premiumdealer

Vanaf 2003 zijn we geautoriseerd Jura service partner, wat betekent dat we vrijwel elke reparatie en onderhoud aan uw Jura zelf kunnen uitvoeren. Ongeacht de leeftijd van de machine of het gebruik!

In overleg bepalen we de werkzaamheden en maken we een prijsopgave, maar altijd met inachtneming van de Jura standaard!

Winkel & werkplaats

Brink 2, 9468 BP Annen
Telefoon: (0592) 30 29 40
shop@espresso-company.nl

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 13:00
Zaterdagmiddag en maandag zijn wij op afspraak geopend.

Volg ons

Voor meer informatie, updates en nieuwe machines op Facebook!