Selecteer een pagina

Onderhoud & Service

Het juiste onderhoud van je Jura koffiemachine garandeert niet alleen een optimaal koffieresultaat, maar het verlengt tevens de levensduur.

Goed onderhoud begint thuis in je eigen keuken en is net zo simpel als het bereiden van koffie: één druk op de knop is voldoende. De geavanceerde elektronica vertelt je via de display – in tekst of duidelijke symbolen – wanneer onderhoud zoals een reinigings- of ontkalkingsbeurt nodig is.

 

Jura servicebeurt

Daarnaast adviseert Jura om iedere twee à drie jaar een servicebeurt bij een geautoriseerde JURA servicepartner te laten uitvoeren. Tijdens een servicebeurt wordt o.a.:

  • De koffiemachine uitgelezen en de nieuwste software ge-update;
  • De zetgroep van de machine gereviseerd, indien noodzakelijk vervangen;
  • De koffiemolen gereinigd en afgesteld;
  • De koffie-uitloop intern gereinigd.

Servicetarieven

Standaard servicebeurt vanaf €189,00

 

Maak vandaag nog een afspraak en bel 0592 30 29 40!

 

Schoonmaken JURA koffiemachine

JURA onderhoud voor thuis

De geavanceerde elektronica in iedere JURA vertelt je via de display precies waneer de koffiemachine een reinigings- of ontkalkingsbeurt nodig heeft. Op de display is dan te lezen; APPARAAT REINIGEN, APPARAAT VERKALKT of FILTER WISSELEN. De te volgen procedure is gemakkelijk te vinden in de gebruikshandleiding.

Let wel op dat je gebruik maakt van de juiste onderhoudsproducten voor behoudt van je koffiemachine!

‘Geen bericht is goed bericht’

Zolang de display berichten als APPARAAT SPOELEN, KOFFIE GEREED etc. aangeeft, hoef je niets anders te doen dan te zorgen dat het water- en koffiebonenreservoir gevuld is.

 

JURA dark inox serie